Pacientii vorbesc

Anon
Operatie hernie inghinala bilaterala Desi trebuia sa fac operatia cu mai multi ani inainte mi-am zis mereu ca e timp. Am devenit un cititor al articolelor de pe internet care faceau referire la hernii. Asa am aflat de d-l Dr. VICTOR RADU Medic Primar Chirurgie Generala , Medlife Bucuresti. De aici pana la consultatie am avut retineri. Modul de abordare , increderea pe care o inspira pacientului , cuvintele de incurajare, raspunsurile primite la temerile, intrebarile si lucrurile nestiute de mine mi-au dat linistea si convingerea operatiei. Am fost operat si ma simt bine. Multumesc d-lui Dr.VICTOR RADU , intregii echipe care au facut operatia si personalului care mi-a acordat asistenta necesara pe timpul spitalizarii. Multumesc Dr VICTOR RADU . Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate! ...un pacient multumit.
Florea Gheorghe
Proceduri chirurgicale Viata a facut sa trec prin toate fazele suferintei datorate herniei inghinale si am propria experienta a procedurilor medicale folosite pentru rezolvarea bolii In anul 1992 o hernie inghinala pe partea stanga a fost tratata la un spital prestigios din Bucuresti de catre un chirurg la fel de prestigios prin chirurgie deschisa ,fara plasa. Urmarea:10 zile de spitalizare,recuperare dupa peste 2 luni , disconfort si durere mari,recidiva peste 20 de ani. In anul 2010 o hernie inghinala pe partea dreapta a fost operata de catre dr.Radu Victor prin chirurgie deschisa,cu plasa:o zi spitalizare,recuperare in pana 2 luni,durere si disconfort mediu In 2013 recidiva operatiei din 1992 a fost trtata de catre dr.Victor Radu prin cirurgie laparoscopica cu plasa: o zi spitalizare, recuperare in mai putin de o luna(cca 15 zile), durere si disconfort minim Expunerea de mai sus ma califica sa recomand fara rezerve procedura chirurgicala moderna:laparoscopic cu plasa de protectie. Si daca interventia este facuta de catre un chirurg si un om de exceptie cum este doctorul Radu Victor,intr-un spital cum este Med Life,aveti garantia reusitei,cu suferinta minima Multumesc, Florea Gheorghe
Anon
MI-AM GASIT MEDICUL... Pe domnul doctor Victor Radu l-am intalnit prima data pe aceasta pagina. Tot ce am citit despre dansul s-a adeverit. Am avut placerea sa intalnesc un OM deosebit, cu caracter care te trateaza cu multa omenie. Tot timpul te asculta, iti zambeste, iti acorda atentia necesara pentru a afla ce e in neregula cu tine, iti explica cele mai bune metode pentru a te insanatosi si iti acorda toata atentia. Uiti ca mergi pe masa de operatie si ai incredere totala ca totul va fi bine. Va multumesc, domnule doctor!
Anon
Multumiri! Am crezut ca OAMENII au disparut ! La Medlife am inteles ca m-am inselat! Tot respectul si stima pentru dl dr Victor Radu si echipa dumnealui.
Anon
Dupa eventratie operata laparoscopic... Sincere multumiri, domnule doctor Victor RADU! Sunt profund impresionata de competenta profesionala si devotamentul cu care domnul doctor Victor RADU isi practica meseria in permanenta. Recomand tuturor persoanelor diagnosticate cu diverse tipuri de hernii/ eventratii postoperatorii ca, inainte de a lua o decizie cu privire la interventia chirurgicala, sa solicite un consult si la spitalul MedLife Grivita, la domnul doctor Victor RADU. Din experienta, am constatat nu numai calitatea deosebita a serviciilor medicale, ci si faptul ca raportul calitate/pret pentru aceste servicii este cat se poate de corect. Exprim si pe aceasta cale deosebita mea apreciere si consideratie pentru domnul doctor Victor RADU si echipa medicala/echipele medicale pe care o/le coordoneaza si le doresc tuturor multa sanatate si numai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.